20 februari 2010

Kd:s valsedel i Huddinge fastställd

Idag har Kristdemokraterna i Huddinge haft årsmöte. En av de viktigaste punkterna på dagordningen var fastställandet av valsedeln till kommunalvalet i höst. Listan toppas förstås av Tomas Hansson, vårt kommunalråd som också är ordförande i samhällsbyggnadsnämnden. Själv står jag på en andraplats, följd av Monica Karlsson (ledamot i förskolenämnden), Pia Berkman (tidigare ledamot i grundskolenämnden), Robertho Settergren (nuvarande ledamot i grundskolenämnden) och Gorges Barkho (ledamot i gymnasienämnden). Duktiga och drivna politiker allihop.

Vi kan vara väldigt glada över all den kompetens, kunskap och erfarenhet som finns i vår lokalavdelning. Det förstår man inte minst när man också tittar på namnen längre ner på listan. Där finns till exempel partiets familjepolitiska taleskvinna, riksdagsledamot Emma Henriksson på plats 11, f.d. riksdagsledamot Lars Lindén på plats 20, Lasse Reuterberg som arbetar med "Vuxenkontraktet" på plats 24 och Sture Östensson, vars familjeföretag producerar till exempel Kalas-sylt och Smakis - gärna KRAV-märkt - på plats 36. För att bara nämna några av våra kandidater.

Kristdemokraterna har ett stort inflytande i Huddinge idag, men med den valsedel vi fastställde idag tycker jag att vi visar att vi står beredda att ta ett ännu större ansvar i framtiden. Jag hoppas att väljarna ger oss det mandatet.

Inga kommentarer: