29 oktober 2010

"Alliansen fortsätter styra Stockholms läns landsting"

Fick just ett pressmeddelande i mejlboxen:

"Alliansen fortsätter styra Stockholms läns landsting

Strax efter klockan 15 idag skrev Alliansens huvudförhandlare i Stockholms läns landsting under en överenskommelse som innebär att Moderata Samlingspartiet, Folkpartiet liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet tillsammans avser att fortsätta styra Stockholms läns landsting under den kommande mandatperioden 2011-2014.

- Vi är stolta och glada över att ha nåt fram till denna överenskommelse som innebär att vi nu fortsätter det mycket framgångsrika arbetet med att ge invånarna i Stockholms län en sjukvård av god kvalitet och hög tillgänglighet, en tillförlitlig kollektivtrafik samtidigt som vi har god ordning på landstingets ekonomi.

- Alliansen står starkt enat med 85 mandat av 149 i landstingsfullmäktige. Det ger kraft och trygghet för Alliansen att veta att väljarna står bakom den politik som förts och som kommer att fortsätta de kommande åren.

Erik Langby (m)
Birgitta Rydberg (fp)
Stig Nyman (kd)
Gustaf Andersson (c)"

Gott så. Jag ser fram emot den nya mandatperioden i landstinget och hoppas förstås att det i det pussel som nu kommer att läggas inom partiet också finns en plats för mig.

Inga kommentarer: